Van woensdag 18 t/m zaterdag 21 april worden er professionele fotoshoots voor kids van 0-8 jaar* georganiseerd in Winkelcentrum Toolenburg. Deze dagen is onze fotograaf tussen 10.00 - 17.00 uur aanwezig (13.00 - 14.00 pauze).

*en oudere broertjes en zusjes!
*kosten: €5,- incl. 1 gratis foto
*snelservice in hoge kwaliteit
*zonder aankoopplicht

Bewaren

Bewaren

De Handmade & Crea Markt staat op zaterdag 5 mei tussen 09.00 en 16.30 uur in Winkelcentrum Toolenburg. Hier vindt u handgemaakte, natuurlijke, Fair Trade, artistieke en creatieve cadeau artikelen zoals: sieraden, schoonheidsproducten, handgemaakte zeep, honing, cadeau-bon bon doosjes , wax melts, kaarsen, interieur artikelen en leuke woonaccesoires. Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebookpagina van de organisatie.  
 
 
 
 
 
 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sfeervolle muziek
Komt dat zien! Op zaterdag 12 mei is er tussen 12.00 en 16.00 uur een zangeres aanwezig in Winkelcentrum Toolenburg. Zij rijdt rond op haar antieke kermispaardje en zingt mooie oudhollandse liedjes live voor haar publiek.

Mobiele barista
Vanuit een mooie Piaggio wordt het winkelend publiek deze dag tussen 12.00 en 16.00 uur getrakteerd op heerlijke koffie.
 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Op vrijdag 25 mei (14.00-17.00 uur) en zaterdag 26 mei (11.00-16.00 uur) is de Surprise Shopper aanwezig in Winkelcentrum Toolenburg. Wie weet betaalt hij uw aankoopbedrag terug!

Op zaterdag 26 mei wordt het winkelend publiek tevens verwend met een lekker kopje koffie en een heerlijke bonbon.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Haarlemmermeer is een van de gemeenten met de schoonste winkelgebieden. We staan dit jaar op de tweede plek in de verkiezing van Nederland Schoon, net achter de gemeente Zaanstad. Winkelcentrum Toolenburg scoort met een 7,4 het beste in Haarlemmermeer!

Voor de vijfde keer op rij organiseert Stichting Nederland Schoon de verkiezing van 'Schoonste Winkelgebied van Nederland' met een top 3 'grote gemeenten' en top 3 'middelgrote gemeenten'. Dit jaar zijn bezoekers van 612 winkelgebieden in 88 gemeenten ondervraagd over hoe schoon zij hun winkelgebied vinden. De gemeente Zaanstad ging er in de categorie 'grote gemeenten' met de titel vandoor, Apeldoorn eindigde op de derde plaats. Voor deze verkiezing zijn in Haarlemmermeer de winkelcentra in het centrum van Hoofddorp, Floriande, Toolenburg en Nieuw-Vennep beoordeeld. Alle vier de winkelgebieden scoorden een 7 of hoger. Winkelcentrum Toolenburg kwam met een 7,4 als 'schoonste van Haarlemmermeer' uit de bus.

Gisteren bedankte Bruna manager Marcel huismeester David namens de hele winkeliersvereniging voor zijn harde werk in ons winkelcentrum, dat heeft geleid tot het verkrijgen van deze mooie titel.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren