Haarlemmermeer is een van de gemeenten met de schoonste winkelgebieden. We staan dit jaar op de tweede plek in de verkiezing van Nederland Schoon, net achter de gemeente Zaanstad. Winkelcentrum Toolenburg scoort met een 7,4 het beste in Haarlemmermeer!

Voor de vijfde keer op rij organiseert Stichting Nederland Schoon de verkiezing van 'Schoonste Winkelgebied van Nederland' met een top 3 'grote gemeenten' en top 3 'middelgrote gemeenten'. Dit jaar zijn bezoekers van 612 winkelgebieden in 88 gemeenten ondervraagd over hoe schoon zij hun winkelgebied vinden. De gemeente Zaanstad ging er in de categorie 'grote gemeenten' met de titel vandoor, Apeldoorn eindigde op de derde plaats. Voor deze verkiezing zijn in Haarlemmermeer de winkelcentra in het centrum van Hoofddorp, Floriande, Toolenburg en Nieuw-Vennep beoordeeld. Alle vier de winkelgebieden scoorden een 7 of hoger. Winkelcentrum Toolenburg kwam met een 7,4 als 'schoonste van Haarlemmermeer' uit de bus.

Gisteren bedankte Bruna manager Marcel huismeester David namens de hele winkeliersvereniging voor zijn harde werk in ons winkelcentrum, dat heeft geleid tot het verkrijgen van deze mooie titel.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren