toolenburg logo

Nieuws & Updates

Aanleg brug Aquaradius en bereikbaarheid Bennebroekerweg

Met deze brief willen wij u informeren over het aanleggen van een brug naar het appartementencomplex Aquaradius. Tijdens de aanleg van deze brug willen we het verkeer op de Bennebroekerweg zo min mogelijk hinderen. Daarom wordt de Bennebroekerweg ter hoogte van de toekomstige brug verlegd (zie kaartje hieronder).

Werkzaamheden

Verleggen Bennebroekerweg
Vanaf de rotonde Deltaweg wordt de Bennebroekerweg over ongeveer 100 meter verlegd. Dit geldt ook voor het hiernaast gelegen fietspad. De werkzaamheden starten in de week van 17 november en duren twee dagen. Tijdens deze twee dagen worden verkeersregelaars ingezet.

Bouw brug Aquaradius
De bouw van de brug start in de week van 17 november en duurt naar verwachting zes maanden. Tijdens de bouw van de brug blijft de verlegging van de Bennebroekerweg in tact en wordt de snelheid op de Bennebroekerweg verlaagd naar 30 kilometer per uur. De Bennebroekerweg blijft gedurende deze periode in beide richtingen toegankelijk.

Contact

De gemeente en de aannemer proberen de hinder tot een minimum te beperken. Mocht u tijdens de werkzaamheden vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de directievoerder van de gemeente, de heer R. de Lange. Dit kan via 0900 1852 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , ter attentie van de heer De Lange.